Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Te + Én

2012.07.20

Oda kint sötét volt. A hold magasan ragyogott fent az égen, de mellette egy csillag sem volt. Könnyed, fehér kis hópelyhek szálingóztak le a sötétégről Tokyo utcáira. Már minden bolt zárva volt, és egy lélek sem volt kint. Mindenki otthon volt és a karácsonyt ünnepelte. A lámpák minden házban égtek. És a külvárosban, minden kert fel volt díszítve, vagy legalább egy hóember állt az előudvarban. Az egyik nagy kertes házban egy lány sóhajtva ír X-et a naptárban a 26.-ai számra. A lány aprócska, törékeny alkat volt. Fehér zokni volt rajta, kékfarmer és egy combközépig érő, fekete, kapucnis pulcsi. A lány gyönyörű volt. Hatalmas kék szemei voltak, melyeket sűrű, fekete szempillái kereteztek. Jobb szemét oldalfufru takarta, fehér haja a válláig ért. Hirtelen két erős kar fonódott hátulról a derekára, és ölelte át. Mosolyogva dőlt neki a mögötte álló fiú mellkasának.

Nick: Hát még egy évvel idősebb lettem. – sóhajtott mosolyogva

Ikuto: Bizony…már 16 vagy! Gratulálok! – kuncogott és nyomott egy csókot a lány nyakára

Nick: Utálom, hogy telik az idő! Mert…öregszem…- mondta durcásan

Ikuto: Még szép, hogy öregszel! De én, majd akkor is így foglak szeretni, ha majd rácos leszel.

Nick: Hát ez megnyugtató…- nevetett megsemmisülve

Ikuto: Na, ne légy ilyen! Még csak most lettél 15 éves! Még jó messze vagy a ráncoktól! – nevetett és fordította maga felé a lányt    

Nick szelíden mosolyogva nézett fel rá. Így álltak csenden, mélyen egymás szemébe bámulva. Majd Nick lehajtotta a fejét és szorosan hozzá bújt a fiúhoz. Ikuto boldogan mosolyogva szorította magához a lányt. Nick derekára tette a kezét és finoman simogatta.

Nick: És? Milyen volt ez a borzalmas karácsony a tesóimmal? – nézett fel kuncogva

Ikuto: Nem volt olyan rossz… - mosolygott

Nick: Ajj tudom…mindig veszekszünk… - kuncogott

Ikuto: Hát, tényleg nagy vita lett abból, hogy milyen színűre díszítsétek a fát…

Nick: Hát…igen, de én győztem! – kuncogott zavarában

Ikuto: Győzött a piros szín! – nyomott egy csókot Nick fejére

Nick: És… mit szeretnél most csinálni? – mosolygott

Ikuto: hát lenne egy két ötletem…- simított végig Nick combjának hátsórészén

Nick: Ó, hogy azt?

Ikuto: Azt, azt…- kuncogott és szorította megához a lányt

Nick egy pillanatra lenézett, majd felkapta a fejét. A fiú arca csak centikre volt az övétől. Szerelme sötétkék tekintette elbűvölte, ha akart volna sem tudott volna elfordulni. Ikuto csapdába ejtette a szemeivel. Végül Ikuto törte meg a pillanatot, lenézett a földre és lazított a szorításon.

Ikuto: Mondjuk… fiatal vagy még… nem lennél benne a dologban. – kuncogott, hogy húzza a lány agyát

Nick: Mmm… irány a szobám! – kuncogott

Megfogta a fiú kezét és elindult vele az emeltre, felrohantak a lépcsőn és meg sem álltak Nick szobájáig. Miután bementek kulcsra zárták az ajtót és vad csókolózásba kezdtek. Nick a fiú tarkójára tette a kezét így húzta magához, Ikuto kék tincsei körülfonták ujjait. Nyelvük vad táncot járt, miközben egymást ízlelgették. A fiú óvatosan húzni kezdte a lányt megával az ágy felé. Majd az ágyra ültette szerelmét és mellé ült. Lágyan kezdte csókolgatni a Nick nyakát, miközben a ruhán keresztül simogatta szerelme gömbölyű melleit. Egyre lejjebb haladt, majd egy mozdulattal húzta le Nick pulcsijának cipzárját. Gyengéden húzta le a lány válláról a pulóvert és csókot nyomott szerelme meztelen vállára. Nick halkan felsóhajtott a gyengédségtől és eldőlt az ágyon. Ikuto vigyorogva mászott rá és vetkőztette tovább. A lányról apránként lekerült minden ruha, de a fiú végig vigyázott rá, nem akart fájdalmat okozni törékeny kedvesének. Nick csak akkor kapott észbe, amikor már csak bugyi volt rajta, ökölbe szorította a kezét, féloldalasan harapott az ajkába és félve nézett a fiúra. Ágyuk a nyitott ablak előtt volt, amin befújt a hideg, téli szellő. Néhány rakoncátlan hópehely beszállingózott az ablakon, egyenesen Nick mellkasa felé szálltak, majd ott megpihentek és apró, jéghideg, vízcseppé olvadtak.

Ikuto: Még akarod? – kérdezte komolyan, de kuncogva

Nick: Akarom. – súgta         

Ekkor Ikuto lassan végig mérte Nick rövid, de formás lábait, törékeny derekát, lejtős hasát és tetszetős, gömbölyded melleit. Lehunyt szemmel csókolta meg szerelmét, majd ajkaival felszentelte szerelme izgalomtól égő testét. Végig csókolta Nick mellkasát, majd megállt a melleinél és kényeztetni kezdte a lányt. Szájába vette az egyiket, és gyengéden nyalogatni kezdte a megkeményedett,  kívánatos mellbimbót. Nick egyre hangosabban nyögött és közben Ikuto hátát simogatta. A fiú egyre vadabb lett és ez arra késztette Nick-et, hogy ő is féktelen legyen. Kicipzározta Ikuto pulóverét és lerántgatta róla, majd csókolgatni kezdte a fiú mellkasát és vállait. Ikuto felnyögött, amikor megérezte Nick puha ajkait forró testén. Egyik keze elindult lefelé, Nick legrejtettebb testrészéhez.

Nick: Várj! Most…most… - lihegett

Ikuto: Ugyan Kicsim, vigyázok rád! – kuncogott egy nyomott egy csókot Nick homlokára

Ikuto benyúlt Nick fehér-kék csíkos bugyijába és óvatosan simogatni kezdte. Két ujjával lassan belehatolt a lányba, majd hihetetlen gyengédséggel elkezdte mozgatni az ujjait. Belülről simogatta a lány, puha, nedves falait. Nick hangosan felsikoltott, próbálta visszafogni magát, de nyögései szinte kitörtek belőle. Ikuto felemelte Nick felsőtestét és magához ölelte, közben kihúzta belőle az ujjait, és ismét megcsókolta. Nick megérezte Ikuto lüktető férfiasságát a derekánál és ez még jobban felizgatta, már amúgy is lángoló testét. Ikuto látván Nick kéjsóvár szemeit elvigyorodott és a maradék ruháját is levette. Nick enyhén elpirulva mérte végig a fiút, annyira zavarban volt, hogy nem mert szerelme szemébe nézni, ezért elfordította a fejét. Üres szemekkel bámulta az ajtót és várta, hogy mit tesz vele a fiú. Ikuto vigyorogva fordította maga felé Nick fejét, a homlokát a lány homlokának nyomta, boldogan mosolyogva bámult szerelme szemébe. Nick szelíden elmosolyodott, lehunyta a szemét és megcsókolta a fiút. Ikuto visszacsókolta és végig simított a lány oldalán, majd szétnyitotta a lány lábait, hogy utat nyisson magának, majd őrjítő lassúsággal behatolt. Nick összeszorított szemmel várta, hogy a fiú átszakítsa szüzességét, de ez nem történt meg. Ikuto megállt.

Nick: Miért? – nyitotta ki a szemeit és nézett fel a fiúra

Ikuto: Biztosan akarod? – kérdezte halkan, hangjában bűnbánás hallatszódott

Nick: Te…már nem szeretnéd? – kérdezte megszeppenve

Ikuto: Most még ártatlan vagy…de…ha megteszem és megbánod már nem lehe-

Nick: Soha nem fogok megbánni, hogy neked adtam a szüzességem. – szakította félbe Ikuto mondatát, őszintén mosolyogva

Ikuto lassan elmosolyodott, lehajolt és megcsókolta a lányt.

Ikuto: Szeretlek. – súgta Nick fülébe

Nick: Én is szeretlek. – nyomott egy csókot Ikuto arcára

Ikuto megtolta az alsótestét, így átszakítva a kettejüket elválasztó leheletnyi vékony hártyát. Nick a párnának nyomta a fejét és hangosan felnyögött, szeme könnyes lett a fájdalomtól. Ikuto várt egy darabig, hogy a lány szokja a helyzetet, majd lassan és óvatosan mozogni kezdet a lányban. Nick előre nyúlva simogatta Ikuto derekát. A fiú felbátorodott ettől és egyre gyorsabban mozgott benne. Már egyik sem tudta, hogy hol van, teljesen átadták magukat az élvezetnek. Számukra megszűnt a külvilág. A szobát megtöltötték Nick halk sikolyai és Ikuto férfias nyögései. Ikuto alhasát elöntötte a forróság, ami azt jelezte, hogy nem sokára elér a csúcsra. Nick egyre hangosabban nyögött, az ő testét is elöntötte a forróság, olyat érzet, amit eddig még soha. Ikuto egyre gyorsabban lökte a lányba, majd lökött egy utolsót és összeszorított fogakkal és szemekkel elélvezett. Nick becsukott szemei azonnal kipattantak, fejét hátra vetette, ajkait néma sikolyra nyitotta, de egy hang sem jött ki a torkán. Érezte, ahogyan elönti őt Ikuto forró magja. Egy darabig mozdulatlanul feküdt, majd felnyögött. A fiú kicsúszott a lányból és mellé feküdt. Az oldalán feküdt, háttal az ablaknak, átölelte a lányt és a nyakába nyomta az arcát. Nick fáradtan mosolygott rá, majd betakarta magukat a királykék színű paplanjával, a fiú felé fordult testével és hozzá bújt. Ikuto szorosan ölelte át, majd gonoszan elmosolyodott és Nick fülébe súgott.

Ikuto: Most már az enyém vagy! – csókolta nyakon

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 1
Összes: 176394
Hónap: 4588
Nap: 146