Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15.rész

2013.08.23

Sikoltások ezrei hangoztak a városközpontból, újabb szörny tombolt. Bika módjára rohant végig az utcákon és öklelte fel azt, ki útjába került. Egy valaki rohant csak a tömeggel szembe. Egy fehér hajú, törékeny teremtés. Fekete edzőcipő, farmer és szürke pulóver volt rajta, rózsaszín felirattal. Vastag fekete keretes szemüveget viselt. Hófehér haja hullámos volt és ki volt engedve, mint mindig. Pihegve rohant a szörny felé, trappolva, térdre esve állt meg. Nyöszörögve söpörte ki tenyeréből a kavicsokat és állt fel.
Nick: A francba! A kedvenc farmerem…- pihegett és nézte a térdén keletkezett lyukat
 Szigorú tekintettel nézett fel a lényre. Majd hátra fordult és a tőle méterekkel arrébb álló fiútól várt támogatást. A szőke srác megbillentette a fejét, jelezve a lánynak, hogy kezdheti. Nick körbenézett, s mikor senkit sem látott a közelben megmarkolta a nyakában fekete szalagon lógó kis medált. Fehér fénye mindent magába szívott, minden szemet elkápráztatott. Ismét ott állt, kék-ezüst ruhájában, legteljesebb valójában. Szeplős arca letisztult, mintha nem is önmaga lett volna, csak nyomokban hasonlított. Elindult a legújabb ellenfele irányába, mintha egy csepp félelme se lenne, de valójában rettegett, fogalma sem volt afelől, hogy mit tegyen. Szörnye ezúttal egészen más volt, bika feje volt és ugyan olyan szarvai, csak nagyobbak és a feje felé íveltek. Teste egy bika és egy oroszlán keresztezésére hasonlított. Mellső mancsai hatalmasak voltak, kamrai hegyesek, de hátul patás lábakon járt. Farka volt, egy-egy mindkét állatfajhoz. Mellkas tájékon volt a legerősebb, háta közepétől pedig egyre szélesedőbb és sűrűsödőbb sörény díszelgett. Azonnal megindult a lány felé, aki elugrott a szörny első csapása elől, kézre érkezett és azonnal tovább is ugrott.
Nick: Na most megállj! – jelent meg kezében szürke plüss szíve
 Mintha csak egy csörgő lett volna, tenyeréhez ütötte a fegyvert, amitől kipattantak belőle a szárnyak. Csuklóján lévő rózsaszíncsathoz igazította, annak párját, ami a fegyverén díszelgett. Vakító fény söpört végig az utcán, az üvöltés pedig elhalkult. Mew Moon támadása fényszikrákká válva semmivé lett. Nick lassan lépkedett a mozdulatlan démon felé, majd nevetve felnézett.
Nick: Nézd Elliot! Legyőztem! Legyőztem teljesen egyedül! – nézte a fiút és mesélte vidáman
Elliot kedvesen mosolygott, majd hirtelen a lány felé kapott.
Elliot: Vigyázz! – kiabált
 Nick a lény felé nézett tágra nyílt, meglepett szemekkel, de már nem tudott félre ugrani, a démon a mögötte lévő falnak lökte. A lány fájdalmasan felnyögött, szorított a mellkasa, próbált egy, nagy, mély levegőt venni, de nem volt ideje, a fenevad a falnak szorította. Nick fogait összeszorítva, csak egyik szemét kinyitva próbálta eltolni magától, hogy legalább egy levegővételnyi helye legyen. De a bika nem engedett, Elliot rohant oda és félelmet nem ismerve megragadta a szarvakat, hogy segítsen Nick-nek. A lány nagy nehezen kibújt a szörny szorításából és levegő után kapkodva, köhögve, négykézláb mászott arrébb. Elliot-ot egyetlen lökéssel eldobta magától a szörny és újból a lány felé indult. A Mew felnézett a vérfagyasztóan közel lévő démonra, ösztönösen menekülni kezdett, bele sem gondolva abba, hogy mi lesz vagy legyen a következő lépés. Elliot amint elesett, szinte rögtön felült újra a lányt kereste szemeivel. Hirtelenjében ő sem tudta, hogy mit tehetnének. Nick eközben próbált talpra állni, ami kisebb-nagyobb botlások után sikerült csak neki. Felugrott és megkapaszkodott az egyik villanypóznában, lábait rákulcsolta, karajaival ölelte. A bika tett körülötte három kört, majd tovább rohant, Elliot pihegve futott oda.
Elliot: Gyere le és tegyél rendet! – kiabált fel
Nick: Nincs azaz isten! Hülye lennék meghalni! – kiabált vissza neki
Elliot: Olyan vagy így, mint valami ovis, vagy egy oda ragadt rágógumi, gyere már le!
Nick: Fogd be és tűnj innen! Amióta csak ismerlek, bajt hozol a fejemre! – fújt hangosan a fiúra
Elliot dühösen nézve a lány fekete farkincája után kezdett nyúlkálni, ugrált is, hogy elérje. Mew Moon értetlenül pislogott, farkát ide-oda lóbált, hogy a fiú még csak véletlenül se kaphassa el, egyik kezével elengedte a póznát és lefelé kezdett csapkodni meg integetni. Farkincáján a csengő hangosan csilingelt.
Nick: H-hé! Mit művelsz?! Hagyj már békén! Hallod?! Hagyjál! 
Elliot egyszercsak elkapta Nick farkát, két kézzel is megfogta és lerántotta szegény lányt. Moon sikoltva esett egyenesen a fiúra. Elliot a földön, Nick pedig Ellioton ért földet. Nyöszörögve ültek fel mind a ketten.
Nick: Te barom! Seggfej állat! – nyöszörgött Elliot-ot szidva, és a fejét fogva
Elliot: Hülye vagy?! Te ülsz a hasamon! Szállj le rólam! – dobta le magáról a lányt, aki seggre ült a kemény betonon
Nick morogva ült fel és söpörte le sajgó fenekét. Majd dühös pillantásokat vetett a nem túl lovagias fiúra.
Nick: Minek kellet lerántanod?!
Elliot: Hogy lent legyél! Most pedig tűzzél, de nagyon gyorsan és pusztítsd el végre azt a lényt! – mutatott a távolba
Nick szemet forgatva karba tette a kezét és várt. Meg sem mozdult. Várakozó pillantásokat vetett az őt néző kék szemekre.
Elliot: Most meg mi van?...na már… te tényleg ovis vagy…
Nick vállat vont és váróan nézte.
Elliot: Ahj, jó! Kérlek indulj már el…! – forgatta a szemeit
A lány leengedte a karjait, felvette a földről a fegyverét és azt lóbálva indult el a szörny után. Magában motyogott és Elliot-ot szidta, aki őt követte.
Nick: Csak parancsolgatni tudsz… egyedül nem tudom legyőzni, a halálba hajszolsz! – morgolódott
Elliot: De letudod… és ha nem akarsz egyedül lenni, akkor kezd el keresni végre a társaid! Velük erősebb lennél és nem kéne ennyit küzdeni egy ilyen vacak kis démonkával.
Nick: Ó, hát persze! Már ugrok is, sőt! Suliba se megyek többet, csak őket fogom keresni ezen a kibaszott nagy földön! Mert hát más dolgom nincs is. Hát persze…az én anyámat! – nevetett gúnyosan
Fáradt volt már és fájt mindene, de tudta, hogy ez olyan kötelesség, amit meg kell csinálnia, ez alól nem bújhat ki. A bika után iramodott.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 6
Összes: 168426
Hónap: 4170
Nap: 196