Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2. rész

2011.07.02

9 év telt el azóta a téli nap óta. Most ősz volt, iskolai évnyitó. A suli előtt sorakoztak a diákok. Alig lehetett hallani bármit is olyan zsivaj volt. A lányokon fekete cipő, fehér térdzokni, kék rövid szoknya, fehér ing és kardigán volt, a fiúkon fekete cipő és nadrág, fehér ingi és barna kardigán volt. A tömegben ott állt a két lány is. Mind a ketten megváltoztak. A kinézetük még mindig ugyan olyan volt. Zoey vörös, rövid haja kissé hullámos volt, ki volt engedve benne pedig egy fehér masni díszelgett. Nick hajában semmi sem volt, hófehér haja egyenesre volt vasalva, kék szemeit tökéletesen keretezte a fekete keretes nagy szemüvege. Unottan ácsorgott a sorban, hol az előtte álló fiút, hol a mellette álló testvérét nézte, nagyokat sóhajtozott. 

Zoey: Ideges vagy? – kuncogott

Nick: Ja. Unom már ezt az egész marhaságot…

Zoey: Naaa…ne légy ilyen… - csípet a lány arcába kuncogva

Nick: Neee- húzódott el kuncogva

Zoey mosolyogva rázta meg a fejét. Az évnyitó lassan megkezdődött, az igazgató köszöntötte a diákokat és elmondta az osztályokat. Nick egész évnyitó alatt mocorgott, piszkálta az előtte állót és Zoey-t is, hangosan kuncogott vagy nagy látványosan a ruháját igazgatta. Mikor vége lett az évnyitónak mindenki haza indult. Nick unottan várta a focipálya rácsainál a testvérét, messziről nézte, ahogyan Zoey egy fiúval beszélt. Nem hallotta mit mondanak, de látta mi történik, látta, ahogyan Zoey elpirulva lehajtotta a fejét, látszott rajta, hogy zavarban van. Majd felnézett és kérdezett valamit, a fiú elmosolyodott és kedvesen válaszolt, ekkor a vörös hajú lány is elmosolyodott. Majd elköszöntek és Zoey Nick-hez rohant.

Nick: Na? Na?! Mond már! Mi volt! - rugózott izgatottan

Zoey: Igent mondott! Randim lesz! – ugrált boldogan

Nick elvigyorodott és boldogan nézte.

Nick: De mikor? Hol? Mesélj már! – kuncogott

Zoey: Holnap sétálunk…fagyizunk… ilyenek… - mosolygott

Nick: Jaaa…hogy ilyen unalmas randi lesz! – kuncogott, sarkon fordult és elindult

Zoey: Hé! – rohant utána nevetve és ugrott a nyakába

A másnap hamar eljött, s mivel hétvége volt nem kellet iskolába menni. Nick sokáig aludt, halkan nyüszörgött és a fejét a párnába nyomta. Álmosan nyitogatni kezdte a szemét, majd lassan felült. Álmosan nézett körbe, kimászott az ágyából és kiment a szobájából. Zoey szobájának ajtaján egy kis cetlit talált. „Elmentem, délben találkozzunk a parkban!” Nick fáradtan sóhajtott és lement a konyhába. Fehér alvóspóló és halvány rózsaszín alapon fehér pöttyös short volt rajta, fehér haja kócos volt és szanaszét állt, szeme karikás volt ő maga padig nagyon rossz hangulatban volt. Francis a konyhában ülve evett egy tál müzlit. A fiú is megváltozott az évek során. Magasabb lett, bár még mindig alacsonynak számított, Nick-nél egy fél fejjel volt csak magasabb. Fehér ingben és farmerben volt, az ingének ujjai fel voltak tűrve, csuklóján fekete, szegecses karkötő volt. Nick morogva ült le vele szemben. Most látszott csak igazán, hogy mennyire hasonlítanak egymásra, mindkettejük orra pici volt, arcuk enyhén kerek volt és tele volt szeplőkkel.

Francis: Jéééézusom…te ilyen vagy smink nélkül?! Juj...- fintorgott

Nick: Kussolj! – morgott és vette el a fiú kávéját és ivott bele.

Francis: Persze, nyugodtan…véletlenül sem szerettem volna meginni…- mondta ironikusan és kuncogva

Nick: És az engem hol érdekel? 11 óra van, és délre be kell érnem a parkba… – morgott

Francis: Hm, Zoey már régen elment…hová ment?

Nick: Mmm nem tudom…- válaszolt kuncogva, dalolászva

Francis: Hé! Tudom, hogy tudod! – morgott

Nick nem válaszolt, vigyorogva pillantott testvérére, majd ment fel a szobájába készülődni.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 3
Összes: 171190
Hónap: 3292
Nap: 66