Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


22.rész

2013.10.08

A halk, ütemes zenét a tánctanárnő erős hangja kísérte. Az „egy, két, há” szavakat ismételve, figyelte tanoncai mozgását. Hogy mind egyszerre mozognak e, megfelelő ütemben, eléggé kecsesen és könnyedén. A lányoknak csak a megfelelő mozdulatokra kellet figyelniük. Nick olykor-olykor Corina-ra pillantott, akaratlanul is utánozta a lányt, hozzá hasonlóan akart táncolni. Irigyelte a fekete lány törékeny testét, ügyes mozdulatait és a táncra való profizmusát. Teljesen belemerült Corina figyelésébe, mikor egy hatalmas dübbenés zavarta meg. A terem ajtajában, egy vékonyka, hosszú zöld hajú lány próbált meg behozni egyszerre több zsámolyt, azokat ejtette le. Nick rohant oda először és segített neki cipekedni. 

Nick: Jaaj… ennyit nem bírsz el egyszerre! Főleg, amilyen vékonka’ vagy! – kuncogott

-         Öm…köszönöm…- pirult el a lány zavarában

Nick: Hogy hívnak? – mosolyogott

Bridget: Bridget. És téged? – jelent meg halvány mosoly az arcán

Nick: Nick! És te nem táncolsz Bridget? – kuncogott és billentette meg a fejét

Bridget: Nem dehogy… nem vagyok elég ügyes…csak a nagynénémnek segítek…- jött ismét zavarba

Nick: A nagynénédnek? – pislogott

Bridget: Öm, igen! A tánctanárnő…- nézett a tánctanár felé

Nick: Oh…- nézett el nagy szemekkel a tanár irányába, miután lerakta a zsámolyokat

Bridget: Igen…- hajtotta le a fejét, elpirulva, mosolyogva

Nick: Hát… ideje visszamennem, örülök, hogy megismerhettelek! – vakarta meg kuncogva a fejét, majd rohant vissza a többiek közé

Bridget: Én is…- nézett utána kedves mosollyal az arcán

Az táncóra után Nick a lehető legcsendesebben és leggyorsabban próbált meg átöltözni. Kifelé menet, akaratlanul is Corina-ba ütközött, aki gyűlölködő tekintettel nézett rá. Nick gyorsan kidugta a nyelvét és kancsalított, majd kuncogva elrohant. Nevetve végig rohant a folyosón, majd az oldalajtón távozott. Kint megállt és ismét rágyújtott, tudta, hogy az iskola területén tilos a dohányzás, de a parkolóban ez már nem érdekelte. Hazafelé menet, fülében a dübörgő zenével a kirakatokat nézte. Ősz volt, korán sötétedet, így a kirakatok, bárok és boltok fényeit hamarabb bekapcsolták. Imádta ezeket a színes, villogó fényeket. Az egyik kirakaton viszont megakadt a szeme, döbbent arccal rohant oda és tapadt az üvegre. A kirakat tv-ékkel volt tele. A híradó ment, amiben egy újabb szörnytámadást mutattak be. Nick gyomra görcsbe rándult, ezer gondolat futott át az agyán pármásodperc alatt. Arra gondolt, hogyha ebben a támadásban meghalt valaki, az csakis az ő lelkén szárad, mert nem volt ott, és nem védte meg az ártatlanokat. Ekkor látott meg valamit, ami még csak eszébe sem jutott. A képernyőn egy rózsaszínbe öltözött macskalány parádézott, gond nélkül győzte le a démont. A lány lélegzete megakadt, a kirakatnak támasztott keze lassacskán ökölbe szorult, hiszen a macskalányban a saját arcát látta. A rózsaszín habcsóknak öltözött lány alakja, arca még a ruhája is olyan volt, mint Mew Moon-é. Nick szíve nagyot dobbant, szeme egy pillanat alatt könnybe lábadt, karjait óvatosan leengedte, de tekintetét nem tudta levenni a tv képernyőről, ajkait egyetlen, egy halk szó tudta csak elhagyni.

Nick: Zoey…- suttogta elhaló hangon

Másodperceken át állt így, mereven, mozdulatlanul, majd hirtelen rohanni kezdett. Meg sem állt a házukig, ahol felrántotta a kapu ajtaját, beront és becsapta maga után, mit sem törődött kutyája kedves üdvözlésével, csak előre rohant. a házban megragadta Zoey csuklóját, aki még csak nem is értette mi történik, hogy miért van az, hogy egyik percben bátyjával beszélget a következőben pedig már a húga rángatja fel az emeletre. Nick pihegve, Zoey csuklóját erősen fogva sorra szedte maga alá a lépcsőket. Kinyitotta Zoey szobaajtaját, behúzta testvérét, majd az ágyra lökte, dühös tekintettel zárta be az ajtót, miközben nővérét nézte.

Zoey: Nick mi bajod?! – kiabált

Nick: Tudod!

Zoey: Mit tudok?! – billentette meg a fejét

Nick: Tudom, hogy tudod! – tette karba a kezét

Zoey: Nem tudom, mit tudok…- ült fel nehézkesen

Nick: Zoey! Tudom, hogy tudod, hogy mit tudsz! – emelte fel a hangját, ami már sokkal inkább volt kétségbe esett, mint dühös       

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 5
Összes: 168418
Hónap: 4167
Nap: 194