Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


23.rész

2013.10.18

Zoey féloldalasan az ajkába harapott, belemart a takarójába, miközben egyenesen húga szemébe bámult, majd lassacskán lehajtotta a fejét. Nick összehúzott szemöldökkel nézte, türelmetlenül mocorgott, mikor ő is a szájába harapott, ajkai közül kilátszottak hegyes szemfogai, amiket már egészen megszokott. Ekkor hirtelen tágra nyílt a szeme, nővére vetette magát és az ágyra nyomta. 

Zoey: H-hé! Mit művelsz? – próbált szabadulni

Nick: A fogaid! Mutasd a fogaid! – nyomta le testvére kezeit

Zoey: Mi van?! – meredt húgára

Nick: Ha tényleg távoltál az, akkor nagy szemfogaid kellenek, hogy legyenek!

Zoey döbbent arccal meredt rá, majd szorosan összezárta a száját és elfordította a fejét.

Nick: Gyerünk! Nyisd ki! – morgott

Zoey: M-m…- rázta meg a fejét

Nick: Ajj te akartad! – fogta be Zoey orrát

A lány küzdött, míg tudott, majd feladta. Összeszorította a szemeit és nagy levegőt vett.

Nick: Megvagy! Most pedig mond el! – kiáltott fel boldogan

Zoey: Mmm oké! Tényleg tudom, amit te is tudsz!

Nick. Zoey! … El sem hiszem! Ha engem már nem tudnak, akkor a családomat zaklatják! Hát a pofám leszakad! Megölöm Elliot-ot, kurvára megölöm! – borította el agyát a lilaköd

Zoey: Nem úgy volt, ahogy hiszed! Nick tévedsz! – fordult húga felé

Nick dühösen bámulta a falat, majd Zoey-ra pillantott. Kék, csillagforma szemeiben egyszerre csillogott düh és aggodalom.

Nick: Akkor mi? Mi történt?

Zoey: Hát… az utcán botlottam beléjük, azt hitték te vagyok! És…akaratlanul is elmondtak mindent! Mire rájöttek, hogy mi a helyezet már késő volt! Tudni akartam, így beavattak a részletekbe, majd Wessly-nek azaz ötlete támad, hogy talán…bennem is meg van az, ami benned! Hogy én is egy vagyok a hat lány közül…és igazuk lett! Nick én is Mew vagyok! – a szeme csillogott, ahogyan az eseményekről mesélt, próbálta tartani magát, de szája akaratlanul is mosolyra görbült

Nick enyhén tátott szájjal, meredt tekintettel hallgatta a rövid kis mesét, Zoey csuklóját egyre erősebben szorította, fején ezeregy gondolat futott át, de csak egy dolgot tudott mondani.

Nick: Nem! Nem…nem, nem, nem, nem, nem! Zoey nem! Ez…ez nem! Ez veszélyes! Olyan dolgokat kell csinálnod, amit még csak helyesnek sem tartasz! Sőt mi több! Belehalhatsz!

Zoey: De hősök lehetünk! Emberéleteket, a világ egyensúlyát menthetjük meg! Nick ez egy olyan adottság, amit ki kell használni!

Nick: Ezek az ő szavai, igaz?! Ezeket a mondatokat Elliot rágta a szádba! – emelte fel a hangját, kifogyott az érvekből, szeme könnybe lábadt

Zoey: Elég nagylány vagyok, ahhoz, hogy önálló gondolataim legyenek, köszönöm! – ráncolta össze a homlokát dühösen

Nick: Nem! Ezt nem engedem, megtiltom! Érted?! Nem engedem, hogy ilyen hülyeségek miatt kockára tedd az életed! – kiabált nővérére

Zoey. Hogy megtiltod?! Milyen alapon tiltasz meg nekem te bármit is?! – lökte le magáról és ült fel ordítva

Nick: Úgy, hogy ostoba vagy! Végig sem gondoltad, hogy ez milyen veszélyes! Ez…ez kész öngyilkosság!

Zoey: Úúúgyan már! Eddig soha sem érdekelt, hogy mi veszélyes és mi nem! Nehogy már pont most kezdj el félni! Olyan ember vagy, aki esténként beszökik a suliba a haverjaival a kerítésen átmászva, most meg itt fosol?!  

Nick: A kettő nem ugyan az!

Zoey. Lehet! De az igazság az, hogy pont azt csinálod, mint mindig! Lázadsz! Kaptál két főnököt, akiknek nem mondhatsz ellent, úgy, hogy inkább nem is csinálsz semmit!

Nick: E-ez nem igaz! Ez…nem! – tátogott, azt sem tudta mit válaszoljon

Zeoy felugrott az ágyról és elviharzott testvére mellet, megragadta az ajtó kilincset és visszafordult.

Zoey: De! De igen! Jellemző, te sosem változol! De most az egyszer viszont nem te vagy az egyetlen, akinek ebből baja lehet, hanem rengeteg, rengeteg ember! De te önző módon nem foglalkozol senkivel sem, csak magaddal! Szerintem te vagy az, akinek el kellene gondolkodnia!  

A vörös iker feldúltan nézte őt, majd maga után hangosan becsapva az ajtót kiviharzott. Nick lemeredve nézett utána, több mint egy percen át csak állt négykézláb az ágyon és mozdulatlanul bámult semmibe.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 2
Összes: 171188
Hónap: 3292
Nap: 65