Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


26.rész

2013.11.16

Nick és Zoey csak egymással törődve, észre sem vették, hogy ezalatt a rendőrség is felért. Hirtelen betört a stúdió ajtaja, és mindent elleptek a rendőrök. Egy részük az áldozatokat menekítette, míg a másik fele a szörnyet támadta. De a golyók semmit sem értek, lepattantak a szörnyről, ami nem is foglalkozott velük. Egy valami érdekelte csak a két hírolvasó. Nick és Zoey döbbent arccal figyelte az eseményeket, senki sem vette őket észre a káoszban, pedig ott álltak tőle pár méterre. A két testvér egyszerre néztek egymásra, és azonnal elindultak befelé. Zoey megragadta Nick fekete farkincáját és visszarántotta így jutott előnyhöz.

Nick: Hogy az a…- mordult fel és rohant testvére után

Hogy még csak véletlenül se kerüljön a golyók és a szörny közé felugrott a reflektorokat tartó vázra. Azon végig mászva került egyenesen a démon felé. Fegyverét a derekáéhoz ütötte, melyből két szárnyacska pattant ki, a harangocska pedig felszólalt. De a támadását beelőzték, Mew Ichigo rózsaszín fegyvere elsuhant a feje mellett és lesújtotta az első támadást a démonra. A vaddisznószerű fenevad azonnal a lányok felé nézett, de azok ismét másra figyeltek.

Nick: Ha támadsz, azt jelezned kell előre! – kiabált hátra testvérének

Zoey: Te se jelezted, pedig támadni akartál! – kiáltott vissza

Nick: Mmmm de nekem nem kell! Én vagyok a főnök! – mordult fel

Zoey: Ugyan már… miért lennél pont te a főnök?! – nevette ki

Nick: Mert én voltam az első!

Zoey: És az utolsó is te leszel! – kiabált rá

Annyira el voltak foglalva egymással, hogy észre sem vették a feléjük közeledő veszélyt. A vadkannak kinéző, de annál háromszor nagyobb és erősebb lény feléjük ugrott. Az ő súlyát viszont már nem bírta el a váz, amin álltak, a két lány a démonnal együtt zuhant a stúdió kemény padlójára. Ekkor már mindenki rájuk figyelt, a golyózápor is abba maradt. Nick és Zoey halk nyöszörgésekkel ültek fel, mindenek sajgott, de csak örülhettek, hogy nem zuhant rájuk a vadállat, mely szintén csak most állt talpra. Váratlanul egy rendőr lépett a lányokhoz, és húzta fel őket a földről. Épp a társával beszélt, civileknek nevezte a két Mew-et és már vitte is volna ki őket.

Nick: Hé! Eresszen el! – rángatta a karját, hogy szabadulhasson

Rendőr: Maradj nyugton kis lány! Nincs itt helye a cosplay-nek!

Zoey: Cosplay?! – próbált ő is szabadulni

Nick megkapaszkodott az egyik kamrát tartó oszlopban, mely a lány miatt borult fel. Nic az oszloppal együtt bukott fel. Kiszabadult a rendőr szorításából. Zoey-t a rendőrrel hagyva rohant vissza, előnyre tett szert testvérével szemben.

Zoey: Gyere vissza! – hallatszott a hangja a háttérből

A démon ekkor már Reneé Fujiwara-val volt elfoglalva. A gyönyörű hírolvasónő kétségbe esve tekintett társára, miközben egyre hátrébb és hátrébb mászott a közeledő szörny elől. A férfi, aki Renée társa volt ugyan látta Renée segélykérő tekintetét, kihasználta, hogy nem ő, hanem a nő kell a szörnynek és életét mentve rohant el a rendőrök irányába.

Renée: Féreg! – kiabált utána, szemében könnyek gyűltek

A démon mögött megjelent Mew Moon, Renée utolsó reménytelen, mégis reményteli mozdulatával a lány felé nyúlt. 

Renée: Segítség! – kiáltott sírva

Mew Moon is a lány felé nyúlt, de kezük túl messze volt egymástól, ahhoz, hogy elérjék egymást. Renée síróhangja vízhangozni kezdett, majd egy lilásárnyalatú fény követte, mindent végig söpört, mindent elnyelt.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 4
Összes: 171186
Hónap: 3296
Nap: 67