Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


27.rész

2013.11.16

Zoey és Nick meredten bámulták, köpni-nyelni sem tudtak. A fény olyan gyorsan tűnt el, mint ahogy jött. Renée zöld, skótkockás szoknyáját, barna térdig érő harisnyáját és világos barna, hosszú ujjú ingét lila Mew ruha váltotta fel. Renée combközépig érő csizma, short és mellét épp csak takaró top volt rajta, és ugyan olyan kar, nyak és combpántot viselet, mint az ikrek. Fején két óriási, szürke fül csücsült, és ugyan ilyen szürke farkincája is volt. 

Nick: …a következő Mew…- suttogott döbbenten

Megrázta a fejét és a lány elé ugrott fegyverének fényével ismét elvakítva mindenkit, csak remélni tudta, hogy rajta kívül még senki sem látta, hogy honnan jött a fény. Míg az újabb vakító fény lefoglalt mindenkit ő megragadta Renée kezét és magával húzva elrohant. Zoey is kihasználta az alkalmat és megszökött az őt még mindig fogva tartó rendőrtől. Habár nem tudta mi történt, hogy honnan jött a fény, és, hogy hová lett testévre, tudta, hogy most kell segítenie húgának. A szörny elé vetette magát, és minden erejét bevetve azonnal támadni kezdte. Eközben Mew Moon az egyik fal mögé húzta új társát, aki még mindig csak szipogni tudott, nem tért még magához. Nick a falnak nyomta a lányt és hadarni kezdett.

Nick: Szia!  A nevem Nick, kint a lány, aki úgy néz ki, mintha copy-zna, meg az ikertesóm Zoey, és hiszed vagy sem, de te vagy az új barátunk! Mint te is láthattad, az ember feletti létezik, és nagyot üt! Te pedig egy őrző vagy, egy közölünk és segítened kell! Hatalmad van, elvileg nem is kicsi… figyelj! Mondhatod, hogy kapjam be, vagy azt, hogy húzzak a francba, de előbb segíts legyőzni azt a vadmalac szerű izét! Nem miattam, nem Zoey miatt, a munkatársaid miatt, a rendőrök miatt, az emberek miatt! Kérlek, segíts! – pihegett, alig bírt levegőt venni

Renée egy darabig csak csendben figyelte őt, egy szót sem szólt, nem sírt, nem lihegett, csak nézte őt. Tekintetében hirtelen valamiféle érthetetlen magabiztosság és önteltség jelent meg.

Renée: Hm… rendben…segítek. De tartozol nekem, és ezek után mindent tisztáznod kell! – jelentette ki

Nick: Öm…rendben…- pislogott megszeppenten, nem gondolta, hogy Renée ilyen könnyen bele megy  

Renée: Mit kell tennem? – kérdezte nyugodtan

Nick: Hát… ha minden igaz, sokkal több mindent tudsz, mint eddig, nagyobbat ugrasz, erősebb vagy, jobban hallasz és látsz…és megtudsz idézni egy fegyvert, ami a tiéd…- sorolta elgondolkozva

Észre sem vette, hogy Renée mindeközben otthagyta és visszasétált a harcmezőre. Ahol Zoey-t épp a falnak lökte a démon. Renée szemében visszatükröződött az amit látott és felcsillant benne a düh. Keze ökölbe szorult, majd szétnyílt, tenyerében egyre erősödő, először csak halvány fény jelent meg, mire erős marokkal markolt rá. Keresztszerű ostort fogott, mellyel először a földre csapott egy hatalmasat, az ostor éles, csattanós hangja mindenki figyelmét felé vonzotta. Nick a lány háta mögül figyelte a történteket. Renée következő csapása már a démonra irányult, ami fájdalmasan visított fel. Zoey könnyekkel teli szemmel nézte a történeteket. A harmadik Mew nem kímélte a szörnyet, még egyszer oda sózott neki. Nick ekkor lendült támadásba. Az utolsó támadás az övé volt, ez végzett a legyengült démonnal. Mire a fény játék véget ért, a három Mew lány eltűnt, sem a szörnynek, sem nekik nem volt már nyomuk.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 1
Összes: 176394
Hónap: 4588
Nap: 144