Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3.rész

2011.07.02

A lány a szobájába ment és a szekrényhez lépett. Gyönyörű sötétbarna szekrényei voltak és ugyan ilyen színű parkettája. A kis szoba falai zafírkék színűek voltak. A hatalmas ágya az ablak alatt volt, melyen fehér függönyök lógtak. Nick kinyitotta a tükörajtajú szekrényét és tanácstalanul bámult befelé. A szekrénye tele volt különféle pulóverekkel és farmerokkal. Majd kivett egy fehér pulcsit, aminek csónak nyaka volt, így lelógott a félválláról és egy kék farmert. Fehér egyenes, kiengedett hajába két hullámcsatot tett. Kék szemeit feketére kihúzott szempillái keretezték. Felkapta bordó telefonját és mosolyogva rohant le.

Nick: Elmentem! – mondta hangosan és az ajtó felé rohant

Francis: Várj! Nem eszel valamit? – nézett ki a konyhából

Nick: Nincs rá időm! – állt meg és nézett vissza

Francis: Egy alma? Csakhogy egyél valamit… - nézte apukásan

Nick: Mmm jó legyen… adj egyet! - állt meg az ajtóban sóhajtva

Francis eltűnt, majd kijött és egy almát dobott a lánynak. Nick nem kapta el, sikítva ugrott arrébb. Az álmára utána pedig a bátyjára pislogott nagy, kék szemeivel.

Nick: Azt mondtam adj egyet, nem ezt, hogy vágd hozzám! - kiabált

Francis: Tehetek én róla, hogy nem tudod elkapni?! Szerencsétlen... – morgott

Nick szemet forgatva rohant el, nem vette fel az almát. Igyekezett időben oda érni a parkba, nem szeretett volna elkésni. Érdekelte minden részlet a randevúval kapcsolatban. Az idő meleg volt és napos, de már kezdtek gyűlni a szürke felhők, s a szél is lágyan fújt. Gyorsan szedte a lábait, és igyekezett senkinek sem neki menni, bár a rossz idő miatt már nem voltak sokan az utcákon. Majd lelassított, végül pedig megállt. Mély levegőt vett és nyugodtan sétált tovább. A parkba érve kíváncsian nézett körbe, a szemével testvérét kereste. Hűvös szellő kapott bele a hajába és lebegtette mag azt, Nick megborzongott és megsimogatta a karját, teljesen libabőrös lett. Rossz érzése támadt. Lassan sétált beljebb a parkba, aggodalmas tekintettel nézett körbe, de csak fákat meg bokrokat látott, egy lelket sem. Elővette a mobilját és hívni kezdte nővérét, de a telefont senki sem vette fel, csak kicsöngött. Három kicsöngés után feladta és letette a telefont. Körbenézett és tovább ácsorgott.

Nick: Ezt nem értem… amikor Zoey elment még jó idő volt…ajj ez japán, mindig esik… - morgott magában az eget nézve

Kinyitotta a telefonját és megnézte az időt, délmúlt 10 perce. Zoey késett.

Nick: Bassza meg…- morgott és ment tovább

Kiment a park szélére és az egyik fának dőlve felvette az eddig nyakában pihenő bordó fejhallgatóját, majd a zsebéből elővett egy kék dobozt cigis dobozt és egy öngyújtót. A szájába vett egy szál cigit és rágyújtott. Az embereket nézte unottan. Egy pillanatra mindenki megállt, és hátranézett, értetlenül pislogtak. Olyan hangot hallottak, amit Nick a fülébe üvöltő zenétől nem hallott, de látta, hogy az emberek, hogy reagálnak. Nagy szemekkel pislogott, kezeit a fejhallgatójára tette és lehúzta, ő is meghallotta azt az üvöltő hangot, ami miatt mindenki és minden megremegett. Hirtelen egy hatalmas lény rohant ki az egyik felhőkarcoló mögül.  

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 1
Összes: 176390
Hónap: 4588
Nap: 150