Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


41.rész

2013.12.04

 A Mew Moon-t és Mew Ichigo-t körülvevő fény másodpercek alatt eltűnt. Minden porcikájuk megegyezett, a legkisebb masnitól a legutolsó masniig, minden. Kivéve a színük, hisz amíg Zoey rózsaszín-vörösben, Nick kék-ezüstben pompázott. Zoey torkát halk dorombolás hagyta el, mikor megfogta húga kezét, s mikor ujjaik összefonódtak. Corina nyelt, majd hátra lépett, meg szólalni nem tudott, így hát Bridget-re nézett. Barátnője tekintetében kereste a rémületet, és ugyan azt a döbbentséget, amit ő is érzett. De nem talált ilyet. Bridget teljesen nyugodt volt, úgy mosolygott, mintha mi se történt volna. 

Corina: Ez…volt az a dolog, amit te tudtál? – szólalt meg remegő hangon

Bridget nem válaszolt, csak bólintott, egyszer, egyetlen egyszer, határozottan. Corina ekkor a két Mew-re nézett, kik még mindig egymás kezét fogták, arcukon töretlenül ott ült egyetlen egy békés mosoly.

Zoey: Nézd Corina… nem kérjük, hogy értsd meg…hisz… még mi se értjük…csak azt kérjük, fogadd el. – engedte el húga kezét és lépett Corina felé

Corina: Én…én láttalak titeket, a TV-ben… ti… hősök vagytok...igaz? – lépett Zoey felé

Nick: Ch! – tette karba a kezét, miközben a szemét forgatta

Zoey hátra pillantott testvérére, akin látszott, hogy nem sokára elfogy a türelme, majd visszafordult barátnőjéhez, aki még mindig ugyan olyan esetlenül pislogott rá.

Zoey: Nos, ez hosszú és bonyolult, de igen, akár ezt is mondhatjuk! – csillant fel a szeme

Corina: Hihetetlen…- suttogta

Nick: Mennünk kell! – unta meg az egészet és rohant el

Mew Ichigo még egyszer utána nézett, és elengedte Corina régóta szorongatott kezét.

Zoey: Most...mennünk kell! Maradjatok itt, itt biztonságos! – futott el ő is

Corina lassan leengedte a karjait. Bridget mellet állva, csendben nézte az egyre csak távolodó barátnőit. Bridget-re nézett, a két Mew-re, majd, ismét Bridget-re, arcán széles mosoly húzódott.

Corina: Utánuk megyünk? 

Bridget: Nem lenne szabad…! – emelte a kezét szája elé

Corina: Ugyan már, ebből nem maradhatunk ki! – ragadta meg barátnője kezét és kezdett el futni vele

Szembefutottak a legtöbb emberrel, azokkal, akik épp elmenekültek onnan. Lihegve értek ki a főtérre, ahol szemük elé tárult az eddigi legvalósabb anime hős, akit eddig láttak. Oroszlánhoz hasonló, de annál százszor nagyobb lény volt az, mellyel a két Mew küzdött. Démonuk aranybarna szőrrel bírt és egészen éjfekete sörénnyel, szemei fehérek voltak, mintha nem is látott volna. Corina és Bridget egymás rémülettől hideg kezét szorítva bújtak el az egyik fal mögött. Remegve nézték végig, ahogyan barátaik küzdöttek. Mew Moon a főteret átszelő díszhíd korlátjára ugrott fel, majd onnan elrugaszkodva fentről támad. Míg testvére lentről tette ugyan ezt. De mind ez semmit se ért, hisz ők ketten magukban semmit se értek ezúttal. Hatalmas mancsával csapott Mew Moon felé, aki a földre esve végig gurult a kövön. Corina ekkor megszorította Bridget kezét. A zöld lány riadtan pillantott rá, nem értette mi is van készülőben. Corina elengedte barátja kezét, s minden bátorságot összeszedve kezdett el Mew Moon felér rohanni.

Bridget: Corina ne! – kapott utána, majd szinte teljesen öntudatlanul a lány után rohant

Zoey: Basszus! – figyelte a történéseket

Corina rosszkor indult el, nem gondolt bele abba, mekkora bajba is kerülhet így, csak az utolsó pillanatban torpant meg, mikor már túl késő volt. A démon csak úgy, mint barátnője felé, felé is csapott egyet hatalmas mancsával. Nick épp feltápászkodott, mikor meglátta barátnője vérét a földön folyni.

Nick: Corina! – emelte karját a lányok felé 

Corina felsikoltott, majd elnémult. A szörny végighúzta karmait a mellkasán, felszaggatva a ruhát és a lány selymes bőrét egyaránt. A mögötte lévő Bridget-nek esett, s már vele együtt esett a földre. Egyszerre értek a tér kemény, sárga kövére, s egyszerre kezdtek el ragyogni is. Egyetlen egy pillanat volt, csupán csak egyetlen egy másodperc, míg a két lányból áradó fény végigsöpört a környéken. Mew Moon és Mew Ichigo hatalmas, a fénytől üresnek tűnő szemekkel bámulta ezt az ismerős eseményt.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 3
Összes: 171190
Hónap: 3292
Nap: 66