Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


42.rész

2013.12.04

Csend volt. Az éget borító sűrű sötét felhőkből csepegni kezdett az eső. Az egyre nagyobb és több esőcsepp hullott alá az égből. Zuhogni kezdett. Nick lassacskán felkelt és a lábaira ült. Szája tátva maradt a látványtól, csak úgy, mint nővérének, ki ugyan így nézte végig az dolgot. Corina éjfekete haja és barna szeme kékre, míg Bridget kék szeme és zöld haja fűzöld színűre váltott. Corina hátán felégett egy szárnyforma jegy, s pont ugyan ott két, kék színű szárny nyílt ki és csapott fel, mint egy szárnyalásra kész fióka. Bridget hüledezve figyelte társát, észre sem vette a rajta történt változásokat, csak mikor lenézett kezeire. Nem ugyan abban a ruhában volt, s a látása sem olyan volt, mint amilyennek megszokta. Nem, most élesebb volt, sokkal-sokkal jobb, mint lenni szokott.

Corina: Bridget, a fejeden! – mutatott a lány fejére

Bridget rémülten kapott oda, és valóban a feje tetején fehér csáphoz hasonló csápokat viselt. Karjai egymás után estek le, jéggé fagyva bámult a semmibe, azt se tudta mit tegyen, csak sírni akart.

Bridget: … Corina… szárnyaid vannak…- nézett oda, majd bámult ismét maga elé

Corina: Nem…nem! – nyúlt hátra, majd ugrott fel

Kétségbe esett módon próbált megszabadulni tollas szárnyaitól, miközben cipőit nézte. Apró bokacsizmákat viselt, és tunikához hasonló ruhát, más nem volt rajta, csak nyak, comb és karpánt, és a szárnyai. Birdget is viselt pántokat, de az ő ruhája más volt, rajta csizma volt és tornadresszhez hasonlító zöld ruha, ruhája elől és hátul, frakkhoz hasonlóan meg volt hosszabbítva.

Nick: Te most szórakozol velem?! – nyögte ki az egyetlen eszébe jutó mondatot

Corina: Azt nem mondtátok, hogy ez fertőz is! – üvöltött fel

Zoey azonnal elindult a lányok felé rohant, és csak remélni tudta, hogy előbb ér oda, mint a démon. Megragadta a két lányt, és amennyire csak tudott felugrott. Párméterrel távolabb értek földet, de még mindig nem voltak biztonságban.

Zoey: Lányok! Előszöris: Üdv a klubban, másodszoris: segítenetek kell!

Corina: Mi?! Hogyan?!

Bridget: Mi…olyanok vagyunk, mint ti? – nyögött

Zoey: Pontosan! Most...nem megyek bele… de…van erőtök és fegyveretek és, ha nem segítetek, akkor nekünk kampec!

Corina: Hát...?! – forgolódott értetlenül

Bridget: Segítek! – ugrott fel azonnal

Corina: Mi van?! Azt se tudod, mit kell tenned! – markolt a zöld Mew ruhájába

Bridget: Nem számít! Ha erre van szükség…akkor mit se számít! – fordult a kék Mew-hez

Corina értetlenül pislogott a az eddig félénk lányra, akire most ráismerni sem lehetett. Eltűnt a dadogás, a szorongás és a folytonos remegés, helyére bátorság, erő és magabiztosság lépett. Rá se lehetett ismerni. Corina elengedte ő pedig Mew Ichigo-val tartott, együtt próbáltak újabb csapást mérni a démonra, akit eddig Mew Moon tartott fel. Zoey azonnal támadásba lendült, de Bridget megállt, fogalma sem volt róla, hogy pontosan mit kéne tennie.

Bridget: Mit tegyek?! – kiabált Nick-nek

Nick: Csak támadj! – kelt fel ismét a földről, ezúttal még több folttal testén

Bridget összpontosítani próbált, erőt merítve az összes Nick által elmesélt történetből. Két keze alatt apró fénygömbök égtek fel. Összeszorított szemekkel koncentrálni próbált, de ez túl sokáig tartott. Nem vette észre a felé közeledő veszélyt, melyet Hiíro-ék sem tudtak már megállítani. A zöld Mew-et is megkapta a démon, lesújtott rá mancsával. Bridget háta és oldala tele voltak karmolás nyomokkal, így hullott a hideg, vizes földre. Zoey és Nick ugyanabban a pillanatban kezdtek el felé rohanni, de Mew Moon sem ért már el felé. Hisz a következő áldozat ő volt, a szörny neki csapta a díszhíd falának, s onnan egy alatta lévő pocsolyába csúszott.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 2
Összes: 176391
Hónap: 4589
Nap: 151