Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


61.rész

2014.02.24

 

Nick megbillent, s az ereszcsatorna megadta magát. Beszakadt a lány alatt, aki kapálózva próbálta visszanyerni az egyensúlyát. De a lába alatt már nem volt talaj, mi megtartotta volna. Zuhanni kezdett. A külvilágból semmit se érzett, csak hideg szelet, ami az esését kísérte, majd a tompa fájdalmat, ami a földre érkezéskor végig végig söpört a testén. Minden porcikája sajgott, de valami másvolt, mégsem azt érezte azt a fájdalmat, amitől félt. Valami, vagy valaki felfogta az ütést. Ködös szemei értetlenül jártak ide-oda, hirtelen nem ismert meg maga körül egy dolgot sem. S mikor látása kitisztult, fejét pedig felemelte egy fiúval találta szembe magát. Arcuk egészen közel volt, hisz Nick egyenesen a fiúra esett. Nick köpni, nyelni nem tudott, hisz még mindig nem értette teljesen, hogy mi történt, csak a fiút látta. És ha mást nem is, de áldozata arcát, jól megjegyezte, megjegyezte a srác fehér bőrét, sűrű, sötétkék haját, hasonlóan kék szemeit, és egyenes arcvonásait. Szerencsétlen a földön ült, ölében az égből pottyant lánnyal. Nem tudta hová tenni a dolgot, hiszen pillanatokkal ezelőtt még a suli udvaron sétált.

-         Tsukiyomi! És… Hiíro?! Jól vagytok? – rohant oda a még mindig sokkolt tanár

Egyikük sem válaszolt, Nick ugyan felpillantott, de megszólalni nem tudott. Remegő kezét a fejéhez emelete, ami még mindig kóválygott. Áldozata szintúgy a fejéhez kapott, orrát takargatta, mely egészen mélyre hatolóan, lüktetve fájt. Keze, majd ruhájának ujja is teljesen elázott a vértől, ami az orrából ömlött.

-         Ikuto- kun! Jól vagy?! – térdelt melléjük és rángatott elő a zsebéből tömérdeknyi papírzsebit a tanár

-         Jól vagyok… csak lefejelt a kislány…- nyögött halkan

Nick: Hm? – nézett fel értetlenül

-         Hiíro-san! És te jól vagy?! Mégis mit csináltál oda fent?! – kapott a lányhoz Akashi tanár úr

Az iskola egyik diákja ez egész előadást látta, az ablakra feszülve, tenyereit és orrát nemi nyomva, meredten bámulta a történéseket. Majd, mintha csak puskából lőtték volna rohanni kezdett. Meg sem állt a tanáriig, melybe minden tiszteletet adás és kopogás nélkül, benyitott.

-         Egy diák… egy diáklány leesett a tetőről! – zihált hangosan

Minden tekintet csak rá szegeződött, s egy röpke pillanatra, minden tanárban megállt az ütő. Az egyik középkorú tanár úr felpattant, de olyan gyorsan., hogy a szék majd feldőlt mögötte.    

-         Mégis kicsoda?!

A lányka megszeppent egy pillanatra, megtorpant, a füle mögé tűrte vörösesbarna, rövid haját és nyelt egy nagyot.

-         Ne-nem tudom a nevét!...d-de a lánynak…hófehér haja van!

-         Az…nem Hiíro-san, Hatsumi-sempai osztályából? – állt fel aggódó tekintettel az egyik törékeny, fiatal tanárnő is

-         Az a nagypofájú kislány? – nézett rá a tanár úr

-         Azaz! – bólogatott hevesen a tanárnő  

Szinte egyszerre indult ki mindkét tanár, míg az eddig zavaradottságában megnémult könyvtáros nő tárcsázni kezdte a mentőket.

-         Valaki szóljon Hatsumi-sempai-nak! – kiáltott vissza a rangidős tanár

Mindeközben a fiatal történelem tanár, Akashi-sempai már talpra állította a még mindig kótyagos lányt, de Nick nem bírt talpon maradni, már dőlt volna hátra, amikor is Ikuto-kun, a fiú, akin landolt elkapta őt, és megtámasztotta. Habár csak fél kézzel tartotta, hisz egyik kezével még mindig a vérzést próbálta elállítani.

-         Hiíro-san?! Hiíro-san jól vagy? Mit kerestél te oda fent?! Érted, amit mondok?! Hiíro!

Nick: Én…én…én csak… én nem vagyok jól… - kezdett el lefelé csúszni, remegő térdei nem bírták tovább

-         Fáj valamid? Mit érzel?!

Nick: A…fejem… és… hányingerem van… - nyöszörögte

-         Fel tudsz kelni?!

Nick: N…nem.. mozog minden… - küszködött a könnyeivel

-         Édes istenem… - sóhajtott Akashi-sempai, mikor meglátta a távolból feléjük rohanó tanári kart, akkor értette csak meg igazán, mekkora baj is van

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 1
Összes: 176390
Hónap: 4592
Nap: 151