Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


72.rész

2014.03.22

 

Nick már számolta vissza a perceket az órából, várta a csengőt, mi felszabadítja őt, a tanóra rabigája alól. Matsumi tanárnő az órára pillantott, majd elköszönt. A faital matektanárnő szoknyája meglibbent, mikor kilépett az ajtón, s ebben a pillanatban felsikított a csengő. Nick azonnal felugrott és elindult kifelé.

Zoey: Nick hová mész? – szólt utána

Nick azonnal megállt. A szemét forgatva, türelmetlenül fordult vissza.

Nick: Oh, istenem, ez tiszta déjà vu! Zoey nem érek rá, mit akarsz?! – nyűglődött

Zoey: Hová mész? – kérdezte újra

Nick: Rohanok, fel a tetőre! Előbb akarok, odaérni, mint Ikuto! – indult el ismét

Brudget: Nick-san!

Nick: Te ne szólj, hozzám! Te gondolkozzál!– kiabált az ajtóból

Bruidget megszeppenve pislogott, egy hangot, se tudott kinyögni, míg Zoey fuldoklásba torkolló nevetésbe kezdett.

Zoey: „Te ne szólj, hozzám! Te gondolkozzál!” – vihogott

Nick kettesével szedte a lépcsőket, miközben fel-felhúzta magát a korláton. Fel akart érni a fiú előtt, el akarta foglalni az árnyákot. Habár még fel sem ért, de már elképzelte, hogy el fog ott terülni, lábait szétnyitva, hogy igazán a tudtára adhassa Ikuto-nak, hogy nincs itt helye. Terveit szövögetve vigyorodott el, majd arcáról szinte rögtön eltűnt az a rakoncátlan kis mosoly. Ugyan is meghallotta vetélytársa, mindig nyugodt hangját. Nick lelassított, majd megállt. Nem ment tovább, nem akart félbeszakítani az érdekesnek hangzó beszélgetést, mely az utolsó lépcsőfordulóból jött.

Ikuto: Mond Mina, mit szerettél volna? – állt a lány előtt

Ugyan Nick eddig csak látásból ismerte a lányt, ezúttal a nevét is megtudta. Mina csak egy kicsivel volt magasabb nála, rövid szőke haja és csokibarna szeme volt. Nick még sose figyelte meg azelőtt, de most, ahogy kileste őket, megállapította, hogy egészen szép arca van. Arra gondolt, hogyha nem lenne oly’ félénk ez a lány, mint Bridget barátnője, még vetélytársnak se lenne utolsó. De a lány, inkább volt okosnak, mondható, mintsem magabiztosnak. Teljesen elvörösödve állt Ikuto előtt, mindenfelé nézett, csak épp a fiúra nem mert. Reszkető kezével szoknyájába markolt, s nyelt egy nagyot. A bátorságot, mint az oxigént úgy szívta magába. Sóhajtott egyet, majd belekezdett.

Mina: Tudod Ikuto-kun…nem ismerlek régóta, de…  nagyon tetszel, sőt a mozdulataid és az eszed is szeretem… én… - szíve hiába kalapált kétségbe esve, már nem fordulhatott vissza, folytatta

Nick: Ez nem kezdődik jól… - jegyezte meg magában, nagyon halkan

Ikuto: Mina…tudom mire akarsz kilyukadni, kérlek ne folytasd… - válaszolt elutasítóan

Mina: Én…tudtam…hogy ez lesz a válaszod!...csak… azt akartam tudd! Nekem…ez is elég! – fájdalmát hiába próbálta mosollyal leplezni, szemei könnybe lábadtak

Ikuto: Mindenképp ezt akarod? – sóhajtott

Mina: Igen! Én…szeretlek téged Ikuto- kun! – szorította össze a szemeit, s kiáltotta el magát

Nick szíve hirtelen elszorult, habár sose volt még ilyen helyzetben, mégis át tudta érezni a lány fájdalmát és megalázottságát.

Ikuto: Értem. … most pedig, ha nem haragszol… mennem kell. – indult el ismét a tetőre

Mina: Me-megértem… köszönöm, hogy meghallgattál, Ikuto-kun! – törölte meg a szemét, miközben a fiúra mosolygott

Mina egészen addig állt, míg Ikuto fel nem ment. A lábai, mintha csak a földbe gyökereztek volna, Nick lassan indult el felé, nem is gondolkozott, csak cselekedett. Cipője halkan kopogott az üres lépcsőházban. A lánytól pár lépcsőfoknyira állt meg, balkezét a korláton felejtve. Szomorú, tükörszerű szemeivel Mina-t nézte, ki visszanézett rá, arcán folytak a könnyek. Mina tudta, látta a lányon, hogy mindent hallott. Beszédre szükség se volt, mindketten tudták mire gondol a másik. Nick lassan elindult és elment a lány mellett. Rá se nézett, nem akarta még ennél jobban is meglázni. Egyszerűen felment a tetőre, mintha mi se történt volna.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 1
Összes: 176394
Hónap: 4588
Nap: 144