Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


74.rész

2014.03.27

 

-         Gyerünk lányok! Már csak három perc!

A tanárnő hangja bejárta az egész tornatermet, mikor az ütemet tapsolva az óra végére figyelmeztette a lányokat. Nick a korlátnak támaszkodva, próbálta tökéletes frappé-t csinálni.

Nyelvét kidugva, próbált minden egyes mozdulatára, nagyon precízen oda figyelni. Egyszer csak megremegett a térde, ő pedig összecsuklott. A lábán ülve, szemébe lógott hajjal ült. Az elesését követő síri csend, most jobban zavarta, mint eddig bármi más. Nem halotta a gúnyos kacajt, nem halotta Corina kioktató hangját, és habár megának is nehezen ismerte be, de ez kegyetlenül hiányzott neki. Két kézzel kapaszkodott a rúdba, s húzta fel magát, majd a többi diákkal együtt ment ki a táncóráról. Kint Bridget és Zoey várt rá, de ő csak elsuhant mellettük, miközben oda bökte, hogy „Egy perc és kész vagyok!”.

Zoey: Ezzel mi van? – lesett utána

Bridget: Talán nincs jó napja…- válaszolt szelíden

Bent Nick levette a fekete, testhez simuló shortját, szürke pólóját és a lábszármelegítőjét, melynek bézs színe, igazán illet balett cipője halványrózsaszín színéhez. Ezeket a kényelmes darabokat cserélte le ingére és kardigánjára, kék, kockás szoknyájára, valamint bő zoknijára és edzőcipőjére. Felkapta a kitűzőkkel tarkított fekete táskáját, még egyszer hátra pillantott, remélve, hogy meglátja rég nem látott barátnőjét a többi lány között, hogy az elmúlt időszak csak egy rossz álom volt, s Corina soha nem is ment el valójában. De nem látta, hát megengedett magának egy halk sóhajt és kiment.

Nick: Kész vagyok! – jelentette ki, miközben megállt a lányok előtt

Zoey: Hugi vagy van? – lépett felé lágyan

Nick: Áh… nem, nincs semmi, ne aggódj. – mosolygott szomorúan a lányra

Bridget együtt érzően pillantott rá, megsimogatta a lány karját, majd átölelte. Nick szemei elkerekedtek, meglepte ez a hirtelen, nagy szeretet, de tagadhatatlanul jól esett neki. Olyan szorosan ölelte vissza a lányt, ahogy csak tudta, s mikor megérezte Zoey-t is, mikor az melléjük bújt, könnybe lábadt a szeme.

Nick: Pisilni kell. – törte meg a pillanatot halk szavával

Bridget azonnal fekacagott. Így megtörni ezt a megható percet, igazán csak Nick-re volt jellemző.

Zoey: Oh, istenem, Nick! – nevette el magát, s lépett hátrább

Nick: De tényleg kell! – kuncogott, kissé elpirulva

Zoey: Akkor menjünk! – ragadta meg a lányok kezét és húzta őket maga után

A mosdó üresnek tűnt. Az ajtók mind be voltak zárva, az ablakok szellőztetésre voltak nyitva. Már bent járt a takarítónő. Nick azonnal elfoglalta a mosdókagylókhoz legközelebbi wc-t, míg a lányok a tükör előtt álltak meg. Zoey kikapta táskájából a szempillaspirálját és magát kezdte festeni, Bridget pedig a haját igazgatta. Nick pár perc múlva kijött és a csaphoz rohant, kezet mosni. Ekkor kinyílt az ajtó és egy szőke kislány lépett be rajta. Piros szoknyája azt jelentette, hogy a kisközépbe jár, a lányok alá. Szőke, rövid tincseit épp csak, hogy keretezték az arcát. Csillogó, barna szemeivel végig mérte a zöld hajú lányt, majd nagy mosollyal az arcán, hangosan köszönt neki.

- Szia! – szólalt meg nevető hangján, miközben megfogta a kiszemelt fülke kilincsét

Bridget: Öm…szia! – válaszolt kissé zavartan

A lányka mosolyogva csukta be maga után az ajtót, Zoey pedig azonnal Bridget-hez dőlt, Nick pedig jól figyelt, hogy hallhassa a susmust.

Zoey: Bridget, ki volt ez? – suttogott

Bridget: Én…nem tudom…valahonnan ismerős, de, hogy ki volt… - bámult maga elé elgondolkozva

Nick: Bridget agyában mostanában semmi sem marad meg. – vont vállat

Nem sokkal később kinyílt az ajtó, a kis szőke melléjük rohant és kezet mosott. Bridget feszülten figyelte, még mindig azon járt az esze, hogy honnan is ismeri ezt a lányt. A piros szoknyás felé fordult, s megint rámosolygott, mintha csak ezer éve ismerősök lennének, és ekkor Brisget minden kérdésére választ talált. Meglátta a lány homlokán a jelet, mely már egyszer látott ezelőtt. Szája tátva maradt, úgy ledöbbent.

-         Sziasztok! – intett a kislány, s kilibbent az ajtón

Zoey: Mehetünk, Bridget? – indult el kifelé mosolyogva, barátjára visszapillantva

Nick: Hahó…Bridget! – integetett a kővé dermedt lánynak

Az ikrek hiába szólongatták őt, a lány nem tért magához, majd egyszer csak megrázta fejét. Zöld tincsei szétszóródtak és szemébe lógtak, mikor felkiáltott.

Bridget: Ő volt az! – mutatatott az ajtó felé

Zoey: Mégis ki? – kérdezte zavartan

Bridget: Az utolsó Mew! Az a szőke kiscsaj! Ott a jel a homlokán! Ő az! - kiáltott fel

Nick: Mi van?! – meregette szemeit

Zoey lefagyott, köpni-nyelni nem tudott a döbbenettől. Nick, nővérét az útból félre lökve rohant ki és nézet körbe kapkodva, hátha megláthatja társukat, de a lánykának nyoma veszett. Ők pedig ismét elvesztették az utolsó tagot.    

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 1
Összes: 171182
Hónap: 3294
Nap: 64