Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


82.rész

2014.04.19

Mew Moon fekete farka idegesen járt ide-oda, rajta a csengettyű eszeveszetten szólt. Nick kezét Kóbor mellkasára téve igyekezett eltolni magától, de az erős karok, mik körbe fonták a testét nem engedték, még egy kicsit sem arrébb menni.

Nick: Eressz! Csak egy bohóc vagy, nincs miért itt lennem! – nyöszörgött

Kóbor: Bohóc? Hát nem azt mondtad, hogy gonosz vagyok?! Ha te jó vagy, akkor meg kell, hogy állíts! – szorította erősebben

Nick: Nem jelentesz veszélyt! Haza akarok menni! – kiabált rá

Kóbor szemei szinte égtek a méregtől. Elengedte a lányt, s arrébb lépett. Zsebéből előhúzott egy doboz gyufát. Nick kíváncsian nézte, nem értette mire készült.

Kóbor: A veszélyes pasik jönnek be neked, nem? Majd meglátjuk, én mennyire vagyok az eseted! – nézett a lányra vigyorogva

Nick: Miről be - - nem volt ideje a kérdésére, Kóbor ott hagyta

A fiú leugrott a tetőről, s eltűnt a sötétben. Nick utánra rohant, megtámaszkodott a tető széli párkányban, de Kóbort így sem látta. Éles fülét üvegcsörömpölés csapta meg, rémülten ugrott fel, s kezdett hátrálni.

Nick: Mire küszül ez a hülye macska?! – szorította ökölbe a kezét

Egy pillanat erejéig elgondolkozott, mit is kéne tennie. Szíve szerint haza ment volna, de a kíváncsisága ismét erősebb volt nála. A fiú után ment, a betört ablakhoz mászott.

Nick: Hé, macska! Macska merre vagy! – suttogott, miközben bedugta a fejét

Hiába látott jól a sötétben, Kóbort nem találta, utána kellett másznia. A törött üveg, éles maradványai és szilánkjai közt bújt át. A fényesen csillogó darabok közül az egyik végig szántotta a karját, melyet hangosan sziszegve kapta el onnan, reflexszerűen, azzal nem is számolva, hogy így már semmi sem tartja. Egyensúlya megingott ő pedig lezuhant az ablakból. Sikítani se volt ideje, a fal nem volt elég magas hozzá, szerencséjére, így nem is esett nagyot. Nyöszörögve kelt fel és tette kezét vérző karjára.

Kóbor: Nem értem minek suttogsz… nincs itt senki! – állt meg mellette

Nick: Hagyjál! – morgott, fel se nézett rá

Kóbor megbillentette a fejét, cicafarkát a lány orra alá dugta és finoman mozgatva megcsiklandozta azt. Nick megalázott tekintettel nézett fel rá, a cicafarokkal orra alatt, úgy nézett ki, mint akinek, bajsza van. Kóbor azonnal elnevette magát.

Kóbor: Most pont olyan voltál, mint Mario! – röhögött hangosan

Nick felkelt és lesöpörte, fényes anyagú, selymes ruháját. A fiúra nézett és habár ellenszenvet érzett iránta, mégis mosolyra derítette Kóbor jó kedve.

Nick: Valóban? – vigyorgott

A lány felhúzta az egyik szemöldökét, miközben másik szemével kissé hunyorított, farkát orra alá dugta, hogy bajsza ismét meglegyen. A fiú vigyorogva megrázta a fejét, ez kissé megingatta tervében, de nem volt az a fajta, aki csak úgy lemondana bármiről is.

Nick: Mire készülsz? – sétált mellé

Ikuto: Hm…erre! – húzott ki a gyufásdobozból egy szállat és gyújtotta meg

Mew Moon-t azonnal leverte a víz, mikor meglátta a lángokat. Rossz érzés fogta el, s remélte a cicafiú nem arra gondol, amire ő. Félelme beigazolódott, mikor Kóbor bedobta az égő kis szállat az egyik ruhabolt rácsai közt. A ruha kupac, amire landolt, rögtön lángra kapott a tűz pedig hamar átterjedt a bolt összes árujára. Nick a rácsnak tapadva nézet a fel-fel csapó vörös lángokat.

Nick: Te megőrültél?! – nézett hátra ordítva

Ikuto: Várd ki… a tűzriasztó csak eloltja…. Vagy tűzoltók… - vont vállat

Mew Moon újból a rácsra markolt, s megrázta azt, szeme előtt pusztított el a tűz mindent. hirtelen kigyulladt a mellette álló tuja bokor. A tűz szikrái őt is utolérték. Nick hátrált két lépést, majd megidézte Dark Start. A fegyver azonnal felizzott a kezében, ő pedig egy kisebb lövéssel eltűntette a boltot záró rácsfüggönyt. Felkapta a falra szerelt póroltót és berohant a legnagyobb lángok közé. Kóbor csak bámulta az eseményeket, s azt, ahogyan a tűz lassacskán átterjed minden szomszédos boltokra és dísznövényekre is. A távolból már hallani lehetett a tűzoltók szirénáinak hangját, de a fullasztó füstben eltűnt görénylány felől egy hang se jött.   

Kóbor: Mi lett azzal a hülyével?! – nyújtózkodott háta megpillantja

Az ablakok felé nézett, hol már bevilágított a kék-piros villogó, túl közel voltak, a Mew lány pedig túl régen eltűnt. Nem volt mit tenni, utána vetette megát a legnagyobb tűzrózsába. A görény lány a falnak dőlve, lehajtott fejjel, csuklójával száját takarva állt, majd összecsuklott. Kóbor karjával takarta a száját úgy nézett körbe, szeme mér könnybe lábadt a füsttől, légzése nehezült. Mikor megpillantotta a Mew-et rögtön odarohant hozzá, s megpróbálta kivezetni. Mew Moon viszont megtorpant, s nem engedte magát.

Kóbor: Gyere már! – kiáltott rá

Nick: Meg fogom oldani! – válaszolt miközben szédelegve lépett kettőt

Ikuto: Azt látom! – ragadta meg

Kóbor az ölébe vette a kába lányt, s kirohant vele az épületből. Ekkor rohantak be a tűzoltók, aki azonnal oltani kezdték a tüzet, mely ekkor már az egész keleti szárnyon eluralkodott. Kóbor és Nick az egész akciót az egyik közeli épület tetejéről nézték végig. A fiúk a egyik lébát a ház szélén lelógatva, a másikat felhúzva nézte az eseményeket, míg Mew Moon neki dőlve, lelógó lábakkal tett ugyan ezt. Nem sokkal azután, hogy a tűzoltók utolsó kocsi is elhajtott, Kóbor a lányra pillantott, aki mozdulatlanul, az ő vállán pihentette a fejét. És habár nem akarta ellökni magától, mégis kényelmetlen volt számára ez a helyzet.

Kóbor: Megoldod, mi? Jobban vagy már? – kérdezte

Nick: Hm? Ja… olyan érzés volt, mint mikor ez ember sok cigit szív el egymás után…    

Kóbor: Hm, azt hittem vagy akkora hős, hogy megoldod! Erre nem nekem kellett megmentenem?! Ilyenről sem hallottam még! A rosszfiú menti meg a jót! – forgatta a szemét

Nick: Tényleg! Miért mentettél meg? Ott hagyhattál volna! – kapta fel a fejét, s nézett fel a fiúra

Kóbor: Hát nem egyértelmű? – nézett le rá

Nick: Hát…nem… - vont vállat ártatlan arccal

Kóbor: Mert te vagy a játékszerem! – húzódott gonosz vigyor az arcára 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 2
Összes: 171183
Hónap: 3295
Nap: 65